Aku Sayang Dia



woot-woot ! assalamualaikum korang 
perghh sumpah blog dah lain or eiqa yang ketinggalan zaman haha

mula-mula nak say alhamdulillah coz pejalanan hidup eiqa bejalan lancar buat masa ni lah
hey hey hey .. lepas rindu kite kat si dia pas jumpa dia semalam ! <gatai>
kat semua member eiqa .. eiqa citer eiqa jumpa yazie .. haha excited kot ! .. bila yazie tanya kenapa rindu dia ke .. dengan pantas eiqa jawab TAK rindu langsung .. haha cover-cover .. nanti tak pasal-pasal eiqa kena bahan dengan dia .. lagi satu MALU lah nak mengaku ..


Nama : Mohd Hayazi Bin Othman
Umur : 18 

Baru sekarang kot eiqa nak kenalkan korang dengan si jantung hati eiqa ni ..
kami kenal kat LAMAN MUKA BUKU ..
mula-mula ingat nak buat fake relay je .. then tah cam mana serius plak

first date kitorang kat Anjung .. haha sakai kan ? .. werkk ! janji pantai ! .. xdelah cm sesetengah tuh date tepi parit hahaha
mula-mula tuh masing-masing segan .. dia mecet eiqa suruh pergi kat dia .. wahh .. pnumbuk satu das ! .. segan lah wehh .. lelama dia yang dok sebelah eiqa .. masa tuh mmg la blushing ! .. nak pandang muka dia pun segan .. naseb baik ada kawan tersayang eiqa  si JAHA .. dia cover kan la .. haha ..

Masa pergi Anjung tuh eiqa tak ada kenderaan .. tah macam mana member Abang Long ada .. eiqa naik la dia .. masa tuh marah gila kot yazie .. kesah aku ? haha .. janji aku dapat pergi jenjalan .. sampai je anjung eiqa kena tinggal dengan kawan Abg Long tuh ! .. so nak xnak eiqa kena pastikan Yazie datang .. kalau tak siapa nak bawak eiqa balik .. masa naik dengan yazie .. sumpah x sekekok naik dengan kawan Abg Long .. itulah KENANGAN TERINDAH eiqa .. lepas tuh selalu lah gak kitorang jumpa .. asal ada masa terluang je kitorang jumpa lah :D

Kami pun macam couple yang lain selalu gaduh .. tak ada beza pun .. walau pun orang-orang kata kitorang punya relay cam kawan-kawan .. tapi kadang selisih pendapat gak .. siapa tak jeles ada orang syok kat pakwe kita .. bak kata kawan eiqa pun dia kan GOOD LOOKING memey la ! .. sakai j ==" 

kalau nak tahu .. dengan yazie ni first time eiqa SETIA .. maybe eiqa dah matang dalam perhubungan kot .. tapi xtahu lah pulak kalau dia sebaliknya .. eiqa pandang lelaki kacak-kacak sekarang pun terus berpaling ! .. power tak eiqa ? haha .. kadang-kadang je pandang lama-lama .. tapi tak adalah selama eiqa pandang yazie ! hehe .. wehh sumpah eiqa suka pandang muka pakwe eiqa si yazie tuh ..

ni eiqa nak kenalkan jadual yang eiqa cipta dengan yazie .. masa tuh mood meggatal .. 

23.2 : birthday eiqa
24.2 : Tarik jumpa family
25.2 : tarikh merisik
26.2 : Tarikh meminang
27.2 : Tarikh Tunang
28.2 : Birthday Yazie and 
time ni jugalah tarikh couple kami .. 
tarikh ni jugalah kitorang cadang nak nikah .. 
hahaha .. gatal kan ? .. lalalalala~

insyaallah ada jodoh tak kemana kan ? .. kadang-kadang tergelak gak .. pemikiran kitorang sampai dah buat perancangan macam couple dah lama je .. padahal baru beberapa bulan .. apa-apa saja boleh berlaku :'D
eiqa cadang masa umur eiqa 25 tahun eiqa nak mendirikan rumah tangga .. tak sangka pulak .. yazie nak kahwin umur 26 .. kebetulan kan ? haha .. 

ok lah ! .. dah tak tahu nak cerita apa lagi .. HOPE hubungan kitorang kekal .. kalau tak lama pun eiqa redha .. coz ni bukanlah hubungan pertama eiqa .. think positif ! haha .. nak kekal ! xkira ! .. walau pun eiqa yang selalu mintak putus haha .. i love you BUDAK MUKA TAK MATANG !

jika hari ini aku katakan AKU SAYANG KAU
aku berjanji esok dan hari seterusnya pun AKU SAYANG KAU

1 comment:

nana kamarul said...

all the best to both of you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...