lonely :')



assalammualaikum

hye peeps ^^
sorry kalau lama dah xupdate :)

MISS him :')
itu je lah yg eiqa boleh katakan
eiqa tak pasti lah berapa lama kitorang putus
tapi yang eiqa tahu .. eiqa still tak boleh lupakan DIA (!)
nak tahu tak ?
ary tuh eiqa jumpa seseorang 
tak tahu lah siapa .. tapi rupa budak tu macam DIA 
balik saje rumah eiqa terus tanya DIA untuk kepastian
tapi
DIA tak reply pun mesej eiqa
i really need answer for my question
kerana
eiqa nampak lelaki tu bawak perempuan 
kalau dia orangnya macam mana yea ?
agak-2 eiqa boleh BOLEH terima tak semua tu :(

ORANG KATA 

ALLAH menguji kita dengan sesuatu yang amat kita sayang ..
tapi kita diberi dugaan dengan
KEHILANGAN

ALLAH jugak memberi kita dengan sebuah IMPIAN
yang amat kita HARAPKAN
tapi kita terduduk berlinangan air mata disaat semua impian
KECUNDANG 

tapi ada satu benda yang eiqa percaya
disaat ALLAH tarik nikmat yang diberikan 
sebenarnya ALLAH tengah aturkan perkara yang lebih beharga 




eiqa tak harapkan pun lelaki yang sweet , romantik atau pun tampan 
kerana eiqa sedar satu perkara

jika gadis cantik yang dicari .. ia bukan eiqa
jika gadis solehah yang dicari .. ia bukan eiqa
jika gadis ayu yang dicari .. ia bukan eiqa
jika gadis kaya yang dicari .. ia bukan eiqa
jika gadis berpurdah yang dicari .. ia bukan eiqa

tapi kalau gadis yang hendak DIBIMBING .. ya (!) itu adalah eiqa
bimbinglah eiqa dan berilah ilmu agama kepada eiqa
walau siapa pun kamu :')

wassalam



4 comments:

citragupta alex said...

nice blog..i suke blog awk

✿ Eiqa Aishtaru ✿ said...

tengs :)

nana kamarul said...

Owww ... sabar yer dear, One day the right one will come :D

✿ Eiqa Aishtaru ✿ said...

nana kamarul insyaaallah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...